El mes de març de l’any 2008 Clara Schumann es convertia en la primera protagonista del Femení i singulars de Catalunya Música. Amb ella engegàvem un petit espai dedicat a fer visible aquelles dones, de totes les èpoques i procedències, que han tingut vinculació amb la música, bé sigui com a intèrprets, compositores, llibretistes, mecenes o de qualsevol altre àmbit artístic relacionat amb la música.

Cada setmana recuperem de l’oblit, fem memòria, donem altre cop el reconeixement que algunes ja van tenir en vida i posem nom i veu a les filles d’una història que de vegades les ha silenciat, les ha ignorat i no els ha donant el lloc que els pertocaria. De mica en mica, cada setmana anem coneixent i refent una història que és la nostra, una sola història feta per homes i dones i hereva del nostre passat, del qual venim i al qual no volem renunciar; només el volem recuperar.

Les hereves d’aquella història són les protagonistes del nostre Femení i singulars, que ja té quatre anys de vida. Estrenem blog i us donem la benvinguda al nostre petit espai ara més visible.

Gràcies per ser-hi!

Anuncis