Etiquetes

, , , , , , , ,

«Si una dama es consagra des de la joventut a instruir-se en el coneixement, […]  per què no hauria d’obtenir els mateixos beneficis que s’atorguen al sexe masculí?», Christiana von  Ziegler, escriptora alemanya del segle XVIII

femeni1213

I la última protagonista del “Femení i singulars” d’aquesta temporada.

Amb una d’aquestes frases que donen sentit aquest espai, d’ella, d’aquesta singular escriptora que va posar veu a algunes de les cantates de Johann Sebastian Bach, tanquem el “Femení i singulars” d’aquesta temporada. Una temporada que enguany va començar amb una novetat. Al setembre passat estrenàvem blog. Les noves tecnologies se’ns tiren al damunt i després d’uns anys també el “Femení i singulars” ha acabat sucumbint a la modernitat, tot per fer més visible la nostra feina.

Tot va començar uns anys enrere, al  mes de març de l’any 2008. El 8 de març d’aquell any va ser el punt de partida. Volíem, i encara avui ho volem més que mai, començar a posar nom i veu a filles de la història, i anar refent, de mica en mica, tot un univers meravellós del qual encara avui, només en coneixem una part molt petita. (…)

Si voleu saber qui són, o simplement les voleu tornar a sentir, les trobareu aquí al blog “Femení i singulars de Catalunya Música.

Si vols saber més fes clic

2